Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ρεσιτάλ Πιάνου στο Πορφυρογένειο

Το Σάββατο, 19-12-2015 στις 20:00' στο γιορτινό Πορφυρογένειο στην Αγριά, για μια μουσική βραδιά με τον πιανίστα Παναγιώτη Γώγο που θα παίξει έργα Σούμπερτ, Μπραμς και Σοπέν.
Είσοδος ελεύθερη

Με την ευκαιρία των γιορτινών εκδηλώσεων στο Ίδρυμα, παρακαλούμε τους φίλους μας να φροντίσουν να συνεισφέρουν ακόμη και με το ελάχιστο, κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας, για να μην ατονήσει η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη, τις μέρες των γιορτών. 

Ο Παν. Γώγος μαθήτευσε στην Αθήνα κοντά στον
διάσημο πιανίστα και καθηγητή Valery Sagaidatschny  του Ωδείου Tchaikovsky Kiev και στο Παρίσι με την παγκοσμίου φήμης παιδαγωγό Monique Deschaussées. Το 2001 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό πιάνου "Χ.Ο.Ν" και το 2005  βραβεύτηκε από την  Ακαδημία Αθηνών με το ''Βραβείο Μυκονίου'' ως εξαίρετος νέος σολίστ.  
Το 2010, το Υπουργείο Πολιτισμού της Πολωνίας του απένειμε τον τίτλο του "Πρεσβευτή της Μουσικής του Chopin" για τη συμμετοχή του στις επίσημες εκδηλώσεις "200 χρόνια από τη γέννηση του F. Chopin" σε Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα.
Έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες στη Γερμανία (Βερολίνο, Λειψία κ.ά), Αγγλία (Λονδίνο), Γαλλία (Παρίσι, Τουλούζ), Ελβετία (Βέρνη), ενώ το 2013 εμφανίστηκε στη φημισμένη Musikverein της Βιέννης. Τον Ιούνιο του 2015 συμμετείχε σε επετειακό γκαλά για το έτος Tchaikovsky στη Μόσχα μαζί με τους διάσημους σολίστ Yuri Rozum και Dmitry Sitkovetsky.
‘Έχει ηχογραφήσει επανειλημμένα για το Τρίτο Πρόγραμμα και για το 2016 έχει προγραμματίσει εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ρωσία, Ελβετία και Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου