Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. - Κύπελλο 2015 - 2016


Την Κυριακή, 29-11-2015 στο Αθλητικό κέντρο του Δήμου Βόλου, "Βάκης Παρασκευόπουλος", πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του  final four του Κυπέλλου Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. Οι αγώνες ξεκίνησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 10:45' μεταξύ των ομάδων Σ.Ν.Ο. ΛΑΜΙΑΣ  -  Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ  και Σ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  -  Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ.  
Στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες του Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ και του Σ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ενώ στον μικρό τελικό οι ομάδες της Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ και της Σ.Ν.Ο. ΛΑΜΙΑΣ.
Στον τελικό και μετά από πολύωρες αναμετρήσεις, νικήτρια και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας για το 2015-16 αναδείχθηκε ο Σ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ που επικράτησε του Σ.Ο. Λαμίας με σκόρ 3-1. 
Οι αθλητές που συμμετείχαν στην ομάδα του Σ.Σ. Ελασσόνας ήταν: Ε. Γκουκουμάτης, Ι. Ζαρκαδής ,Ι. Παγώνης, Ν. Βίτκος και Δ. Μαρογιάννης.  
Την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας και πρόεδρο του σωματείου κ. Ε. Γκουκουμάτη έκαναν ο Πρόεδρος της Σ.Ε. Βόλου κ. Γ. Καβούρης και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. κ. Π. Στασινός. 
Τους συμμετέχοντες αθλητές συνεχάρησαν επίσης η Γενική Γραμματέας της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και πρόεδρος του Σ.Ο. Λαμίας κ. Γιώτα Βαϊοπούλου, καθώς και πολλά μέλη της διοίκησης της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.. 
Δεύτερη ομάδα κατετάγη ο Σ.Ο. Λαμίας, τρίτη ομάδα η Σ.Ε. Βόλου και τέταρτη ομάδα η Σ.Ν.Ο. Λαμίας. 
Διαιτητές των αγώνων ήταν ο κ. Ι. Σκοτεινιώτης, ο κ. Ι. Πατρίκος και ο κ. Γ. Καβούρης. 
Συγχαρητήρια και στις 11 ομάδες που αγωνίσθηκαν για το κύπελλο Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. 2015-2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου