Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Αποτέλεσμα συνάντησης Σ.Σ. Ελασσόνας - Α.Ο. Αγριάς

Την πρώτη του νίκη σε επίσημο ομαδικό αγώνα σημείωσε ο Α.Ο. Αγριάς "Άθλος"/Τμήμα Σκακιού "Το Πιονάκι" την Κυριακή 24/01/16 επικρατώντας με 3-2 του Σ.Σ. Ελασσόνας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ελασσόνας, στα πλαίσια του 1ου Γύρου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας 2015-16.
Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά την μετακίνηση των αθλητών μας λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των αγροτών, η ομάδα μας, αποτελούμενη από τους...
(σε φθίνουσα σειρά ΕΛΟ) Νικόπουλο Ι., Παπαϊωάννου Χρ., Καϊάφα Εμμ., Μαλούκο Παν. και Φώτου Χρ. αναμετρήθηκε σε 5 σκακιέρες με τους Ζαρκαδή Ι., Βίτκο Ν., Μαρογιάννη Δ., Τζιόλα Θ. και Κότσια Κ., κερδίζοντας στις σκακιέρες 2,3 και 5 και σημειώνοντας 3 νίκες επικράτησε των αντιπάλων.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σ.Σ. Ελασσόνας τόσο για το όμορφο και ευχάριστο κλίμα που δημιουργήθηκε στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας, όσο και για τη βοήθειά τους στο να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν κατά τη διεξαγωγή του αγώνα.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός του Α.Ο. Αγριάς (κατά την προσφιλή συνήθεια του συλλόγου) παρέδωσε στον ομότιμό του, αναμνηστικό της συνάντησης.
Σημ: Οι παρτίδες της συνάντησης θα αναλυθούν και θα δημοσιευτούν σε επόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου