Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Σκακιστικό Τουρνουά για Μαθητές από τη Σκακιστική Ένωση Βόλου

«ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2016»

«ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2016» είναι ο τίτλος του Ανοικτού Ατομικού Τουρνουά  Γρήγορου Σκακιού (Ράπιντ) για μαθητές και μαθήτριες, που διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου για την προσεχή Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.
Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι
μαθητές και οι μαθήτριες, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, με ή χωρίς αθλητικό δελτίο σκακιστή και χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.
Οι αγωνιζόμενοι θα χωριστούν ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών σε ομίλους και θα αγωνιστούν με Ελβετικό σύστημα 5-6 γύρων.
Στον Α όμιλο θα αγωνισθούν οι μαθητές που έχουν αθλητικό δελτίο σκακιστή.
Στο Β όμιλο θα αγωνισθούν μόνο μαθήτριες άσχετα με την κατοχή ή μη αθλητικού δελτίου.
Στον Γ όμιλο θα αγωνισθούν οι μαθητές που δεν έχουν δελτίο αθλητή του σκακιού σε ομίλους αδιαβαθμίτων ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών. Ο χρόνος σκέψης κάθε παρτίδας ορίζεται στα 10 λεπτά με προστιθέμενο χρόνο σκέψης, 5 δευτερολέπτων από την πρώτη κίνηση. Θα βραβευθούν οι τρείς πρώτοι κάθε ομίλου.
Δηλώσεις συμμετοχής με σειρά προτεραιότητας, στο e-mail της Σ.Ε. Βόλου: s.e.volou@gmail.com όπου θα αναφέρονται το ονοματεπώνυμο, η τάξη, το σχολείο και το αν είναι αθλητές του σκακιού.
Οι μαθητές και οι συνοδοί αυτών θα πρέπει να προσέλθουν στο χώρο των αγώνων από τις 9 το πρωί ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10  μετά την ολοκλήρωση της προσέλευσης των συμμετεχόντων και την κλήρωση των αγώνων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Σ.Ε. Βόλου: https://sites.google.com/site/sevolou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου