Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«Σαββατοκύριακο Ακουαρέλλας» στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς

Σαββατοκύριακο ακουαρέλλας στην Αγριά
            «Εχω να πιάσω στα χέρια μου πινέλο από τα παιδικά μου χράνια...»
            Αν κι εσείς, θυμάστε το μάθημα της ζωγραφικής με νοσταλγία, ή, αν κάθε τόσο σκέφτεστε να
αγοράσετε ένα κουτί νερομπογιές κι ένα μπλοκ και ν’αρχίσετε να ζωγραφίζετε, μην χάσετε το «Σαββατοκύριακο ακουαρέλλας» στο Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς.
          Η ζωγράφος Μαριάννα Γαβριήλ, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία, οργανώνει  ένα ανοικτό εργαστήρι ακουαρέλλας, που απευθύνεται σε όλους, ενήλικες, εφήβους και μεγάλα παιδιά, που αγαπούν τη ζωγραφική, ξεκινώντας από αυτούς που «έχουν να πιάσουν στα χέρια τους πινέλο απο τα παιδικά τους χρόνια», ως τους προχωρημένους ερασιτέχνες.
          Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει μια σύντομη ιστορία της ακουαρέλλας με προβολές, εισαγωγή στα υλικά και τις τεχνικές του ακουαρελλίστα και επίδειξη της ζωγράφου όπου θα δείτε πώς γενιέται σιγά σιγά μια νεκρή φύση πάνω στο άσπρο χαρτί. Αλλά προπαντός, ο/η κάθε ερασιτέχνης ζωγράφος θα συμμετέχει σε πρακτικές ασκήσεις ακουαρέλλας και τέλος, θα εκτελέσει ένα ολοκληρωμένο προσωπικό του έργο .

          Το εργαστήρι θα λάβει χώρα στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην Αγριά Βόλου, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ώρα 17.00 ως 20.00 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ώρα 11.00 ως 14.00 και 17.00 ως 20.00. και η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Οσοι/όσες διαθέτουν δικά τους υλικά ζωγραφικής παρακαλούνται να τα φέρουν μαζί τους ενώ για τους/τις υπολοίπους θα διατεθούν από το Ίδρυμα με μια μικρή συμμετοχή των 3 ευρώ. Για εγγραφές και πληροφορίες απευθυνθείτε στην ζωγράφο Μαριάννα Γαβριήλ στο 210 6137727 και 6946291059 ή με e-mail στην εξής διεύθυνση: margab@otenet.gr. Μπορείτε εξ άλλου να δείτε έργα της ζωγράφου στο blog: http://mariannegabriel.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.