Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Πανθεσσαλικό Ατομικό Online Κύπελλο Ράπιντ στο lichess από την ΑΣΒόλου

Ακολουθεί ολόκληρη η προκήρυξη της διοργάνωσης "1ο Πανθεσσαλικό Ατομικό Online Κύπελλο Ράπιντ 2020" :
Πανθεσσαλικό Ατομικό Online Κύπελλο Ράπιντ στο lichess.org
- Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 20/03 μετά και την συμπλήρωση ικανοποιητικού αριθμού συμμετεχόντων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Θεσσαλοί παίκτες και παίκτριες οι οποίοι δεν έχουν βεβαρημένο ιστορικό cheating και επιδεικνύουν κόσμια συμπεριφορά - σε περίπτωση που είναι ανήλικοι οι γονείς τους.

- Η μορφή θα είναι Knock - out με ματς διπλών αγώνων μεταξύ των παικτών. Οι κληρώσεις θα γίνονται από ηλεκτρονικό σύστημα διεξαγωγής Knock - out και τα ζευγάρια θα ανακοινώνονται τόσο στην σελίδα μας στο facebook όπως και στην ιστοσελίδα μας, vchessacademy.gr .
- Οι παίκτες είναι επιφορτισμένοι ώστε να κανονίσουν τα μεταξύ τους παιχνίδια, σε καθημερινή βάση, μέσω πρόκλησης στο lichess.org. H επικοινωνία μπορεί να γίνεται μέσω του chat στο lichess.org είτε προσωπικά με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Τα ζευγάρια τις επόμενης ημέρας θα ανακοινώνονται κάθε βράδυ στις 12 τα μεσάνυχτα ενώ θα αποστέλλονται και μέσω email.
- Περίπτωση Ισοβαθμίας: Εφ' όσον το σκορ αναδειχθεί ισόπαλο με 1-1 οι παίκτες συνεχίζουν με ματς παρτίδων 5' + 3'' και εφόσον και πάλι αναδειχθεί ισοπαλία διεξάγεται ματς 3' + 2" με τον παίκτη ο οποίος θα σημειώσει την πρώτη νίκη να αναδεικνύεται ο τελικός νικητής - το χρώμα θα καθοριστεί αυτόματα με τυχαιότητα από το lichess.
- Ο νικητής είναι υπεύθυνος να μεταφέρει το αποτέλεσμα στην εν δυνάμει φόρμα ή στον υπεύθυνο Λαγάρα Στέλιο (VolosChessAcademy - στο lichess)
- Η συμμετοχή όλων μας είναι καλή τη πίστη πως αξιοποιούμε το online σκάκι χωρίς υποβοήθηση (cheating) είτε μέσω σκακιστικής μηχανής είτε μέσω τρίτου προσώπου! Απαγορεύεται αυστηρά λοιπόν, οποιαδήποτε μορφή υποβοήθησης και παίκτης ο οποίος θα βεβαιωθεί να κλέβει, θα καταχωρείτε στην βάση δεδομένων μας και θα του απαγορεύεται μελλοντικά να συμμετάσχει.
- Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται στην παρούσα, υπεύθυνη είναι η διοργανώτρια ομάδα "Ακαδημία Σκακιστών Βόλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου