Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Δελτίο Τύπου για την Κοπή Πίτας


Δελτίο Τύπου
Αγριά, 19.01.2020


Σε εξαιρετικό κλίμα και με την παρουσία του Δ.Σ., μελών του «ΑΘΛΟΥ», πολλών αθλητών του σκακιού και του badminton, καθώς και αρκετών φίλων μας, κόπηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 18.01.2020, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην Αγριά, η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου μας, για το 2020.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο
Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Τριαντόπουλος Χρήστος, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου κ. Ζέρβας Ανδρέας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάτω Λεχωνίων κ. Αραμπατζής Γεώργιος, καθώς και οι κύριοι Κοντός Νικόλαος από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου (Ε.Ο.Σ Βόλου), Ηλιόπουλος Βασίλης από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, Παπαντωνίου Δημήτριος από την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Βόλου, Λαγάρας Κωνσταντίνος από την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, Παξιμαδάκης Χρήστος από τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου Αγριάς, Ζιάκας Ευάγγελος από τον Σύλλογο Γονέων Γυμνασίου Αγριάς.
          Η εκδήλωση άρχισε στις 19:00’, με καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον γραμματέα του «ΑΘΛΟΥ» κ. Σουλικιά Αντώνιο και μετά την τελετή του αγιασμού της πίτας από τον πατέρα Βάιο, και το κόψιμο της, ο πρόεδρος του «ΑΘΛΟΥ» κ. Μαγγίτσης Νικόλαος, έκανε μια ενημέρωση για τον Όμιλο.
Στη συνέχεια οι κύριοι Τριαντόπουλος Χρήστος και Ζέρβας Ανδρέας, απεύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό.
          Ακολούθησε η παρουσίαση του έργου του σκακιστικού τμήματος «Το Πιονάκι», από τον κ. Σουλικιά και του τμήματος badminton από την κα Αθανασίου Σόνια, ενώ στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του αγώνα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» από τον κ. Ράιο Γεώργιο, του «JORDAN TRAIL» από τον κ. Βλάχο Έρικ και του «Μεγάλου Μονοπατιού του Πηλίου» από τον κ. Μαγγίτση.
          Αμέσως μετά έγιναν οι παρακάτω βραβεύσεις:
          Στον νεαρό σκακιστή Γκαβαρδίνα Αντώνη από τον κ. Σουλικιά, και από την κα Αθανασίου στους αθλητές Μαριτσούδη Μάρκο, Μαριτσούδη Αικατερίνη, Τσικρικτσή Γιώργο, Τσικρικτσή Μέλλω, Φιλίππου Ευάγγελο, Φιλίππου Χρήστο, Φιλίππου Μαγδαληνή, Μαγγίτση Μαρία, Μοσχονά Λυδία, Ψιώτα Αναστάση, Παπαρρίζο Αναστάση, Παπαντωνίου Ελισσάβετ, Παπαναστασίου Κων/νο, Τσιάρα Βασίλη, Σταυρόπουλο-Χατζηαγγέλου Οδυσσέα, Βαλιάντζα Φανή, Συνάνη Παναγιώτη για τη συμμετοχή τους στα περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα αντιπτέρισης.
          Επίσης στον κ. Ηλιόπουλο Βασίλη, για τη βοήθεια που μας προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, επιδόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο από τον κ. Τριαντόπουλο Χρήστο.

          Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μοίρασμα ατομικών κομματιών πίτας προς όλους και 2 κληρώσεις (1 για «Το Πιονάκι» και 1 για το badminton), με αντίστοιχα δώρα, σκάκι και ρακέτα, προς τους τυχερούς.
          Στην είσοδο του Ιδρύματος, προσφέρονταν αναψυκτικά ΕΨΑ, μια ευγενική χορηγία της τοπικής βιομηχανίας.
Ευχαριστούμε όλους για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας, καθώς επίσης το Ίδρυμα Νικ. & Ελένης Πορφυρογένη για την παραχώρηση του χώρου και την ΕΨΑ για τα αναψυκτικά και τους ευχόμαστε να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου