Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου για την Ημερίδα της 21.12.2019


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ «ΑΘΛΟΣ»

Δελτίο Τύπου
Αγριά, 22.12.2019

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 21.12.2019, σε αίθουσα του ξενοδοχείου VALIS στην Αγριά, η ημερίδα με θέμα: «Αθλητισμός Αναψυχής, Κίνητρα και Οφέλη», που οργάνωσε ο Α.Ο. Αγριάς «ΑΘΛΟΣ».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο
Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Τριαντόπουλος Χρήστος και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Βόλου κ. Μαλαματίνης Απόστολος, οι οποίοι απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη της ημερίδας.
          Η εκδήλωση άρχισε στις 18:45’, με  τον γραμματέα του «ΑΘΛΟΥ» κ. Σουλικιά Αντώνιο να καλωσορίζει τους παρευρισκομένους και να κάνει μια σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Α.Ο. Αγριάς «ΑΘΛΟΣ», ενώ στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Μαγγίτσης Νίκος, κήρυξε την έναρξη της ημερίδας.

          Ακολούθησαν οι εισηγήσεις από τους παρακάτω αξιόλογους ομιλητές:
          Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Σαράτσης: «Ο Αθλητισμός Διέξοδος στην Κοινωνία μας».
          Αθανασίου Συνοδή (Καθ. Φυσικής Αγωγής): «Κίνητρα Αθλητισμού στην Παιδική Ηλικία».
          Παπαρρίζος Παναγιώτης (Καθ. Φυσικής Αγωγής): «Ο Αθλητισμός Ανάγκη και Διέξοδος».
          Ράιου Θεοφίλη (Καθ. Φυσικής Αγωγής):  «Αθλητισμός στα Άτομα με Αναπηρία».
          Χονδρογιάννη Νέλη (Διαιτολόγος - Διατροφολόγος): «Η Διατροφή Καταλυτικός Παράγοντας στην Άσκηση».
          Τσακνάκης Κωνσταντίνος (Καρδιολόγος): «Οφέλη της Άσκησης στην Υγεία μας».

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό προς τους εισηγητές και συζήτηση επί θεμάτων σχετικών με την Άσκηση – Άθληση - Διατροφή.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βόλου Παπαδημητρίου Άννα-Μαρία, Παπαθανασίου Ελένη και Ζάχος Χαράλαμπος, ο Διευθυντής του Λυκείου Αγριάς κ. Καρανίκας Θωμάς και ο κ. Παπαντωνίου Δημήτριος, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου.

Την ημερίδα έκλεισε ο κ. Μαγγίτσης, που ως πρόεδρος του «ΑΘΛΟΥ», προέτρεψε όλους να ασκούνται, με όποιο τρόπο και όσο μπορεί ο καθένας, αφού η άσκηση μόνο καλά μπορεί να προσφέρει.

Ευχαριστούμε όλους για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας, τους εισηγητές, οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας και παρουσίασαν ο καθένας το θέμα της ειδικότητάς του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τέλος το ξενοδοχείο VALIS για τη φιλοξενία που μας πρόσφερε.

Καλά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου