Κυριακή 19 Μαΐου 2019

RAPID ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19.05.2019, με συνεργασία της ΤΕΣΣΘ, της Α.Σ.ΒΟΛΟΥ και του Συλλόγου μας, στο Γενικό Λύκειο Αγριάς, το RAPID ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2019.
Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά, 66 σκακιστές.
Στους άνδρες, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αγγελής Μιχαήλ (6β), 2ος ο Ζγουλέτας Ιωάννης (6β) και 3ος ο Κωνσταντέλιας Κωνσταντίνος (5,5β), ενώ πρώτη στις γυναίκες, αναδείχθηκε η Παπαρίζου Ελένη (3,5β).
Στην κατηγορία Κ12, νικητές αναδείχθηκαν οι Δριστέλας Νεοκλής, Γκαβαρδίνας Αντώνιος και Τσαρσιταλίδης Χρήστος, στις θέσεις 1, 2 και 3 αντίστοιχα, ενώ τα μετάλλια της κατηγορίας Κ16, πήραν οι Κουκουβίνος Βίκτωρας (χρυσό), Τσαρσιταλίδης Κων/νος (αργυρό) και Αγραφιώτης Μάριος – Εφραίμ (χαλκινο). Αντίστοιχα στα κορίτσια, πρώτες αναδείχθηκαν στην κατηγορία Κ16 η Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα και στην Κ12 η Λύκου Βασιλική.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα κάθε γύρου, καθώς και την τελική κατάταξη, μπορείτε να δείτε στο chess-results.
Ευχαριστούμε όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στη διοργάνωση του τουρνουά, καθώς και τον διευθυντή του ΓΕΛ Αγριάς, κ. Καρανίκα Θωμά, για τη διάθεση του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.