Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Από το Σκακιστικό Όμιλο Καρπενησίου ανακοινώνεται  η έναρξη του 4ου Σκακιστικού Τουρνουά Καρπενησίου την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 2014 στις 6:00μμ στο Ξενοδοχείο HELLAS COUNTRY στο Μικρό Χωριό του Δήμου Καρπενησίου.
   Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις  αίθουσες του ξενοδοχείου και θα συμμετέχουν τόσο αθλητές από όλη την Ελλάδα, όσο και οι  σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Καρπενησίου, μικροί και μεγάλοι. Πληροφορίες για τους αγώνες: www.esske.net
 Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης το απόγευμα της Τετάρτης 3/9/2014 και ώρα 18.05 θα διεξαχθεί αγώνας rapid Fischer Random 4 γύρων με χρόνο σκέψης 9’+3’. To απόγευμα της Παρασκευής 5/9/2014 θα γίνει περιήγηση και περιβαλλοντική διερμηνεία στα μονοπάτια του Τόρνου και στα φυσικά μνημεία του ομώνυμου φαραγγιού από τον ντόπιο φυσιοδίφη Παναγιώτη Παλαιό, www.tornos.gr ενώ το Σάββατο 6/9/2014 έχει προγραμματιστεί βραδιά αστροπαρατήρησης από εθελοντές του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αστροπαρατηρητών Ευρυτανίας ¨ΑΡΤΕΜΙΣ¨, στο ύψωμα του Αη Σώστη στο Παλιό Μικρό Χωριό www.artemisastronomy.gr, καθώς και τοξοβολία στο χώρο του ξενοδοχείου.
  Το Σκακιστικό Τουρνουά Καρπενησίου πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά στον τόπο μας με πρωτοβουλία του Σκακιστικού Ομίλου Καρπενησίου και με την υποστήριξη του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας και της ΕΣΣΚΕ, της Ένωσης Σκακιστικών Συλλόγων Κεντρικής Ελλάδας, καθώς χωρίς  την εθελοντική προσφορά των μελών της διαιτητών δεν θα ήταν εφικτή η διοργάνωση.
  Όπως και στις προηγούμενες  επιτυχημένες διοργανώσεις του 2011,2012 και 2013 έτσι και εφέτος διατηρούνται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουρνουά που είναι η απουσία χρηματικών επάθλων  και η ανοιχτή συμμετοχή σε όλους τους σκακιστές με κίνητρο την αγάπη για το σκάκι και την ανταλλαγή σκακιστικών ιδεών!
Τα έπαθλα της φετινής διοργάνωσης είναι καλλιτεχνικές δημιουργίες δυο εξαιρετικών καλλιτέχνιδων του τόπου μας, της  Φωτεινής Δεδούση και της Σίσσυ Κιλερτζή.
  Οι δράσεις της διοργάνωσης είναι ανοιχτές στο κοινό που θέλει να γνωρίσει το σκάκι και τους φίλους του !!  Ευπρόσδεκτος κάθε  σκακιστής, με ή χωρίς επιδόσεις!

Από το Σκακιστικό Όμιλο Καρπενησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου