Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση - Πρόσκληση από την ΕΣΣΚΕ

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η επόμενη Γ.Σ. της Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/6/2013 στην Αγριά της Μαγνησίας, θα επεξεργαστεί θέματα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των περιφερειακών σχολικών πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. αλλά και με αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες της ομοσπονδίας σχετικές με αυτά. Η παρουσία των αντιπροσώπων ή των αναπληρωτών τους, καθώς και άλλων μελών των σωματείων θεωρείται σημαντική ώστε  οι προτάσεις και τα συμπεράσματα να είναι ουσιαστικά.
Οι όποιες προτάσεις και τα όποια συμπεράσματα της γενικής συνέλευσης των σωματείων στην Αγριά, δεν θα οριστικοποιηθούν, αλλά θα σταλούν σε όλα τα σωματεία - μέλη, ώστε να συζητηθούν με όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερομένους στα σκακιστικά δρώμενα της Κεντρικής Ελλάδας.
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην μεθεπόμενη γενική συνέλευση, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί το Φθινόπωρο. Είναι γνωστό ότι οι συνελεύσεις είναι ανοικτές και τα σωματεία μπορούν να συμμετάσχουν με όσα μέλη τους θέλουν, διότι στόχος είναι να συμμετέχουμε όλοι και να συναποφασίζουμε, ανεξαρτήτως τυπικών εμποδίων, για ουσιαστικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή ευθύνης μας.

Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου