Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου για Εκδήλωση 25 Αυγ 2012


το παρακάτω κείμενο στάλθηκε σε έντυπο τύπο, ηλεκτρονικό τύπο και ραδιόφωνα της περιοχής μας και όχι μόνο  

17 Αυγ 2012
 Είμαστε μια παρέα που της αρέσουν οι … μάχες.
Προς Θεού, δεν είμαστε πολεμοκάπηλοι, ούτε πολεμοχαρείς. Λατρεύουμε τις μάχες μόνο τις ευγενείς. Εκείνες που τρόπαιό τους είναι η χαρά, το κέφι, η διασκέδαση η ευχαρίστηση. Εκείνες που χαρίζουν ζωή και ομορφιά, γι αυτό και στήνουμε όποτε βρίσκουμε ευκαιρία κάθε τόσο κι από μία. Όπως τώρα στις παραμονές της δεύτερης Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, παρα θιν αλός στην παραλία της γραφικής μας λουτρόπολης, της Αγριάς.
Σας προσκαλούμε λοιπόν σ΄ έναν ασπρόμαυρο αγώνα, όχι των 40 αλλά των 64άρων κυμάτων, που ζωγραφίζονται στα 64 τετραγωνάκια μιας σκακιέρας, ν’ αναμετρηθείτε με τους εαυτούς σας, αλλά και με τους «ευγενείς» αντιπάλους σας σε μια μαγευτική σκακιστική βραδιά το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 στην παραλία της Αγριάς από τις 20:00 η ώρα το σούρουπο.
Οι σκακιέρες και τα πλήθη των πύργων, των αξιωματικών των ίππων των στρατιωτών και των βασιλικών οικογενειών θα συγκεντρωθούν δίπλα στο κύμα, κάτω από το παραδοσιακό «τσαρδάκι» του Δήμου, απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου.
Ελάτε να παίξετε με ελεύθερη συμμετοχή, φέρνοντας φίλους ή βρίσκοντας εκεί. Ξέρετε δεν ξέρετε να παίζετε σκάκι, η ευχαρίστηση είναι για όλους το ζητούμενο.
Ελάτε να δώσουμε τη μάχη ενάντια στη μιζέρια των σημερινών καιρών και να αποχαιρετήσουμε συμβολικά το καλοκαίρι δείχνοντας την διαρκή διάθεσή μας για αγώνα ενάντια στην κατήφεια και την απάθεια.
Ελάτε, σ’ αυτόν τον αγώνα θα είμαστε όλοι νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου