Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου της ΕΣΣΚΕ

Την Κυριακή 10/2/2013 ξεκίνησαν τα ατομικά πρωταθλήματα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας -  Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. για το 2013, με ελβετικό σύστημα έξι γύρων. Οι δύο πρώτοι γύροι διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία στην Αιδηψό, με συνδιοργανωτή την τοπική ομάδα του Σ.Ο. Βορ. Εύβοιας. Συμμετείχαν 60 αθλητές και αθλήτριες από  σωματεία μέλη της ΕΣΣΚΕ. Οι επόμενοι δυο γύροι θα πραγματοποιηθούν στην ερχόμενη Κυριακή 17/2/2013 στην Καρδίτσα με συνδιοργανωτή τον Φ. Ο. Καρδίτσας. Συγχαρητήρια στα μέλη του Σ.Ο.Β.Ε. για τις άριστες συνθήκες φιλοξενίας και διοργάνωσης.
Επίσης στις 16-17-18 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο Golden Beach, στον Αγιόκαμπο της Λάρισας, θα διεξαχθεί η δεύτερη και τελική φάση του ομαδικού πρωταθλήματος. Η  ομάδα που θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη συνολικά βαθμολογία και από τις δύο φάσεις του πρωταθλήματος θα ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας για το 2013.
Στις 6 & 7 Απριλίου 2013 στην Αγριά Βόλου, θα διεξαχθούν τα ατομικά και ομαδικά σχολικά πρωταθλήματα, για μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής ευθύνης της ΕΣΣΚΕ, ήτοι των νομών Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας και της Βορ. Εύβοιας(Δήμος Ωρεών – Ιστιαίας ).  Αναλυτικά η προκήρυξη στην www.esske.net.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής των μαθητών στους σχολικούς αγώνες σκάκι της ΕΣΣΚΕ, στην  κ. Γιώτα Βαϊοπούλου 6977419923, e-mail: esskechess@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.